Vädur heter på engelska Aries.


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos Väduren?

Väduren är det första tecknet på zodiaken, och det är passande eftersom Vädurens människor är pionjärer. De är också entusiastiska, optimistiska, eldiga och impulsiva. Om det är något de vill ha, går de för det – inga spärrar.

Detta kan vara en stor egenskap, men det kan också leda till förhastade beslut. Det är därför det är viktigt för Väduren att tänka igenom saker och ting innan de agerar.

Vädurmänniskor är också naturliga ledare. De är självsäkra och självsäkra, och de har inga problem med att ta ansvar. Men de bör vara försiktiga så att de inte ångar över andra människor – ibland är det bra att låta andra få en sväng i rampljuset.

Väduren är ett maskulint tecken, och dess planet är Mars, krigsguden. Så det är inte förvånande att många Aries-människor dras till karriärer inom militären eller brottsbekämpning. Väduren är ett eldtecken, och dess symbol är baggen. Men även om deras jobb är lugnare hittar de oftast sätt att sticka ut från mängden och vara ansvarig.

Väduren som barn: hur är de?

Väduren är målmedveten, passionerad och full av energi, vilket ibland kan få dem att verka impulsiva. De är också självständiga och självsäkra – två egenskaper som ofta gör dem till naturliga ledare. Alla dessa egenskaper kan ses hos Vädurens barn.

Vädurens barn är ofta de som tar ansvar på lekplatsen, organiserar spel och ser till att alla spelar rättvist. De kan också vara stenhårda konkurrenskraftiga, oavsett om det är ett spel eller ett lopp för att se vem som kan ta på sig skorna snabbast. Och även om de kanske inte alltid följer reglerna själva, förväntar de sig att andra gör det.

Vädurbarn är ofta väldigt kreativa och uttrycksfulla. De kanske dras till musik eller konst och tycker om att uppträda för andra. De kan också vara ganska dramatiska, speciellt när de inte får sin vilja igenom.

Förälskad vädur: hur uttrycker de sig?

Vädurfolk uttrycker sig i kärlek genom att vara passionerade och aggressiva. De söker alltid äventyr och nya upplevelser, vilket ibland kan resultera i att de är okänsliga för sin partners känslor. Men de är också extremt lojala och beskyddande mot dem de bryr sig om. När en Vädur är kär, kommer de att gå långt för att få sitt förhållande att fungera.

Väduren på jobbet: vilka är deras styrkor?

Väduren är vanligtvis kända för att vara självsäker och självsäker, vilket kan vara styrkor på arbetsplatsen. De kan också vara naturliga ledare, vilket kan vara en tillgång i vissa roller eller projekt. Dessutom är Väduren ofta snabba tänkare och kan vara bra på att lösa problem.

Vädurens vänskap: hur förhåller de sig till andra?

Vädurens vänskap bygger på en stark grund av tillit och ömsesidig respekt. Dessa vänner finns alltid där för varandra, oavsett hur situationen kan vara. De är grymt lojala och kommer alltid att ha varandras rygg. Vädurens vänner är också bra på att ge ärlig feedback och kritik. De är inte rädda för att berätta som det är, även om det innebär sårade känslor. Men deras brutala ärlighet görs vanligtvis med de bästa avsikterna.

För att se alla årets stjärntecken med översättning så klicka här!