Jungfrun heter på engelska Virgo.

Virgo Zodiac Sign

Virgo Zodiac Sign produkter.

Köp en t-shirt eller andra produkter ”Jungfrun / Virgo” på.

Introduktion: vad är stjärntecknet Jungfrun och vad betyder det?

Jungfrun är stjärntecknet för människor födda mellan 23 augusti och 22 september. Jungfrun är ett jordtecken och styrs av planeten Merkurius, vilket betyder att människor som är Jungfrur är jordade, praktiska och pålitliga. De är också analytiska och detaljorienterade.

Människor som är Jungfruar tenderar att vara blyga och introverta. De gillar att ha allt på sin plats och kan vara perfektionister. De kan också vara kritiska mot sig själva och andra.

Jungfrur är hårt arbetande och sätter ofta sin karriär före sitt personliga liv. När det kommer till relationer kan de vara lojala och engagerade partners.

Jungfrupersonligheten: hur är Jungfrur?

Jungfrur är kända för sina praktiska egenskaper, sin uppmärksamhet på detaljer och sina organisatoriska färdigheter. De är ofta blyga och reserverade, men de kan också vara varma och kärleksfulla. Jungfrur är vanligtvis mycket pålitliga och hårt arbetande. De gillar att ha kontroll över sina liv och sin miljö. Jungfrur kan ibland vara perfektionister, och de kan ha en tendens att oroa sig mycket.

Jungfrun i kärlek: hur uttrycker sig Jungfrun i relationer?

Jungfrun är ett jordtecken, och som sådan tenderar de att vara grundade och praktiska i sin inställning till kärlek. Detta betyder inte att Jungfrun inte har en romantisk sida, de tenderar bara att uttrycka det på mer subtila sätt än några av de andra tecknen.

Jungfrur är ofta lojala och pålitliga partners som stödjer sina nära och kära. De tycker om att känna sig behövda och uppskattade och kommer ofta att göra allt för att hjälpa sin partner. Men de kan också vara ganska kritiska och kan hitta fel där det inte finns något.

Jungfrur är vanligtvis ganska bra på att kommunicera sina behov och önskemål i ett förhållande. De kanske inte är de mest högljudda om sina känslor, men de kommer vanligtvis att låta sin partner veta vad de tänker och känner.

Jungfruvännen: hur är det att vara vän med en Jungfru?

Jungfrur är vanligtvis lojala och pålitliga vänner. De är den typen av vänner som alltid kommer att finnas där för dig, oavsett vad. De är också vanligtvis väldigt ärliga mot sina vänner och förväntar sig detsamma i gengäld. Jungfrur kan ibland vara lite kritiska mot sina vänner, men bara för att de bryr sig om dem och vill att de ska vara det bästa de kan vara.

Jungfruns arbetsmoral: hur förhåller sig Jungfruns till arbete och karriär?

Jungfrur är mycket hårt arbetande. De är extremt detaljorienterade och är mycket stolta över sitt arbete. Jungfrur ses ofta som zodiakens perfektionister, och det är de verkligen. De vill att allt ska vara precis rätt, och de kommer att arbeta outtröttligt för att se till att det är det. Jungfrur kan ibland vara lite för kritiska mot sig själva och andra, men de menar väl. De vill bara att allt ska vara perfekt!

Jungfrur tenderar att klara sig mycket bra i karriärer som involverar uppmärksamhet på detaljer och en hög nivå av perfektionism. De är utmärkta kirurger, redaktörer, advokater och allt annat som kräver precision och ett skarpt öga. Jungfrur klarar sig vanligtvis inte bra i karriärer som är kaotiska eller kräver mycket social interaktion. De föredrar att arbeta ensamma eller med en liten grupp människor.


För att se alla årets stjärntecken med översättning så klicka här!