Taurus Zodiac Sign

Taurus t-shirts och andra produkter.

Oxen heter på engelska Taurus.


Vad Oxen är och vad den representerar

Inom astrologi är Oxen det andra stjärntecknet och representeras av tjuren. Människor som är födda under detta tecken är vanligtvis tålmodiga, pålitliga och har en stark känsla av självvärde. De kan också vara ganska envisa och inställda på sina sätt.

Oxen är ett jordtecken, och som sådan är de som är födda under detta tecken ofta jordade och jämna. De är också väldigt sensuella varelser, njuter av naturen och livets finare saker. Oxar är kända för sin kärlek till god mat, vin och lyxartiklar.

Om du letar efter en vän eller partner som är pålitlig, pålitlig och har en stark självkänsla, leta inte längre än en Oxe. Var bara beredd på att de är ganska inställda på sitt sätt!

Oxens positiva egenskaper

Det finns många positiva egenskaper förknippade med Oxens stjärntecknet. Människor som är födda under detta tecken är kända för att vara pålitliga, praktiska och hårt arbetande. De har en stark känsla av beslutsamhet och ser alltid igenom saker till slutet.

Oxar har också ett stort sinne för humor och tycker om att umgås med familj och vänner. De är lojala och stöttande, alltid där för dem de bryr sig om. Oxar är också kända för att vara stora älskare av natur och friluftsliv. De uppskattar de enkla sakerna i livet och strävar efter ett liv i fred och harmoni. Negativa egenskaper hos Oxen Det finns få negativa egenskaper förknippade med Oxens stjärntecken. Det enda som kommer att tänka på är deras tendens att fastna i ett hjulspår och falla in i rutin.

Oxens negativa egenskaper

Även om Oxen är ett tecken som är förknippat med många positiva egenskaper, finns det också några negativa egenskaper som följer med detta stjärntecken. En av de viktigaste negativa egenskaperna hos en Oxe är att de kan vara ganska envisa. När de väl har bestämt sig för något kan det vara väldigt svårt att ändra på det.

Detta kan leda till problem i både personliga och professionella relationer. En annan nackdel med att vara en Oxe är att de också kan vara ganska possessiva. Denna ägandefullhet kan yttra sig på olika sätt, som att vara avundsjuk på en partners framgång eller känna behovet av att kontrollera allt i sitt liv. Om de inte hålls i schack kan dessa negativa egenskaper börja ta över och göra livet svårare för omgivningen.

För att se alla årets stjärntecken med översättning så klicka här!

Alla stjärntecken / symbolerna hittar på t-shirts och många fler produkter här!