Kräftan heter på engelska Cancer.


Kräftan är ett stjärntecken som är förknippat med elementet vatten. Kräftsymbolen är krabban och kräftmänniskor är kända för sin känslighet och emotionalitet. Kräftan är ett kardinaltecken, vilket betyder att människor födda i tecknet är naturliga ledare.

De är också kända för sin starka fantasi och intuition. De är ofta väldigt kreativa individer. Kräftan är ett feminint tecken och de tenderar att vara uppmuntrande och stödjande.

Kräftan styrs av månen, och därför är kräftor ofta lynniga och föränderliga. De kan vara väldigt intuitiva och i samklang med sina känslor. Människor födda i tecknet behöver känna sig trygga och trygga för att vara lyckliga.

Vilka är egenskaperna hos ett kräftan?

Kräftan är det fjärde astrologiska tecknet i zodiaken. Kräftan är ett vattentecken och styrs av månen. Människor som är födda under detta tecken sägs vara känslomässiga, intuitiva och omvårdande. De är också kända för sin humörighet och kan vara ganska sura ibland.

De har en stark känsla för hem och familj, och kommer ofta att gå utöver det för att ta hand om dem de älskar. De kan också vara ganska inåtvända och känsliga och behöver tid ensamma för att ladda batterierna.

Om du har en Kräfta i ditt liv, vet att de behöver ditt stöd och din förståelse. De kan ibland vara svåra att läsa, men bakom allt detta finns en snäll och omtänksam själ.

Kärlek: Hur är Kräftan i relationer?

Kräftan är ett vattentecken, och som sådan är dess infödda ofta mycket känslomässiga. Detta kan vara både bra och dåligt när det kommer till relationer. De har en stark önskan att skapa en trygg och säker hemmiljö där de kan vårda dem de älskar. Å andra sidan kan dom också vara extremt lynniga och klängiga och behöver ständig trygghet från sina partners. De kan också vara ganska avundsjuka och besittande.

Slutsats: En sammanfattning av stjärntecknet Kräftan

Kräftan är zodiakens fjärde tecken och representeras av krabban. De som är födda under detta tecken är känslomässiga, intuitiva och extremt lojala.

Även om Kräftan kan vara ett svårt tecken, är de som är födda under den också otroligt medkännande och omtänksamma. De har en djup förståelse för mänskliga känslor och finns alltid där för sina nära och kära i tider av nöd.

Om du letar efter en lojal och kärleksfull vän eller partner, leta inte längre än en Kräfta. De som är födda under detta tecken kommer alltid att finnas där för dig, oavsett vad.


Stjärntecken på engelska lyder: zodiac sign. För att se alla årets stjärntecken med översättning så klicka här!